Epson scanner

View:
Sort by:
 
View:
Sort by:

Miért érdemes Epson dokumentumszkennert választani?

Az üzleti világban a jegyzetek, prezentációk és egyéb dokumentumok megőrzése pont annyira fontos, mint a családi fotóalbum biztonsága az otthonokban. Ezek segítenek felidézni a család fontos emlékeit, a céges tárgyalásokat, megbeszéléseket. Az Epson a lapolvasók széles választékát nyújtja otthoni és vállalati ügyfeleinek egyaránt, a hordozható szkennerektől a hagyományos kialakítású síkágyas lapolvasókon keresztül a csoportmunkára tervezett példányokig.

Az utazó ügynökök, illetve az értékesítők egyaránt rengeteg alkalommal tárgyalnak külső helyszíneken. Nekik kiemelten fontos, hogy a szerződéseket és egyéb iratokat a lehető leghamarabb, akár már a megbeszélés végén továbbíthassák a központba, vagy az ügyfelüknek. Számukra ajánljuk az Epson hordozható szkennere családját. Az A4-es dokumentumokat beolvasni képes eszköz egyetlen USB portról működtethető, külön áramforrásra nincs szüksége. Mérete és tömege pedig annyira csekély, hogy akár a laptoptáskában is elfér. Az új generációs hordozható szkennerek kifejlesztésével az Epson megkönnyíti azoknak az üzletembereknek az életét, akik sokat utaznak, de menet közben is szükségük van a dokumentumok kiváló minőségű digitalizálására elérhető áron. A lapolvasóhoz jár egy szoftvercsomag is, melynek segítségével akár azonnal továbbíthatók a beszkennelt dokumentumok.

Természetesen az Epson gondolt azokra az árérzékeny fogyasztókra is, akik gazdag szolgáltatásokat nyújtó üzleti szkennerre vágynak, de nem szeretnék túllépni a költségkeretet sem. Léteznek rendkívül kompakt lapbeolvasók, így minimális helyet foglalnak az asztalon, teljesítményük azonban minden képzeletet felülmúlnak. Amellett, hogy a legkisebb irodákban is lesz helye az eszköznek, a költséghatékony megoldással a dokumentumaikat is biztonságban tudhatják a vásárlók.

Az egyik leghasznosabb funkció a papírvédelmi technológia, melyhez LED-érzékelők sorát építették be a mérnökök a kompakt gépházba, így amint ezek az eredeti példány elakadását, vagy kettős lapbehúzást érzékelnek, megállítják a folyamatot a dokumentum védelme és az összes lap beolvasása érdekében. A dupla adagolás elleni lépésként az Epson aktív szétválasztó görgőrendszert használ, melyekkel együtt a fedélzeti érzékelők a lehető legjobb minőséget garantálják. A dupla lapadagolás érzékelése egyúttal azt is jelenti, hogy a bonyolultabb papírok (pl. borítékok vagy post-it jegyzetekkel ellátott dokumentumok) kockázat nélkül, egyetlen gomb megérintésével szkennelhetők.

Az Epson minden igényt kielégítő kínálatában megtalálhatók azok a nagyvállalati környezetre szabott lapolvasók is, melyek akár 200 lapos adagolóval és elképesztő olvasási sebességgel rendelkeznek, így kiválóan alkalmasak a multinacionális környezetben történő, illetve csoportos munkavégzésre is. Igazi igáslóként precízen teszik a dolgukat, hogy a beolvasás eredményeként ragyogó színeket, éles és tökéletesen olvasható szövegeket kapjanak a felhasználók. A kétoldalas szkennelési eljárásnak köszönhetően a dokumentum egyszeri mozgatása közben lehetséges mindkét oldal beolvasása.

Minden Epson WorkForce szkenner mellé jár egy szoftvercsomag is, melyben többek között megtalálható az automatikus beolvasásra képes Epson Scan, illetve a felhasználók életét jelentősen megkönnyítő, a termelékenységet pedig drasztikusan növelő Document Capture Pro 2.0, amivel könnyedén javítható még tovább a digitalizált dokumentumok minősége, illetve néhány kattintással eljuttatható a tartalom a vállalati felhőbe is.  A TWAIN, ISIS és WIA meghajtóprogramok, illetve a kiegészítő szoftverbővítmények gondoskodnak arról, hogy hogy probléma nélkül integrálhatóak legyenek az egyéb dokumentumkezelési rendszerek, illetve felhőszolgáltatások.

A Document Capture Pro magától felismeri a beolvasott dokumentum típusát, beállítható automatikus fájlelnevezés és továbbítás, legyen a cél a cégen belül, vagy akár kívül. A szoftverből azonnal küldhetőek a dokumentumok helyi mappába, e-mailen keresztül, FTP szerverre, nyomtatóra, webes tárolóra (WebDAV), Microsoft® SharePoint szerverre, Evernote fiókra, vagy a Google Dokumentumok közé. A különböző profilok révén előre beállítható, mi történjen a beolvasott lapokkal. Ha képet szkennelünk, az Epson képjavító szoftvere segít a szélek kiegyenesítésében és akár automatikus elforgatásra is használható. A vonalkód-felismerés és a zónaalapú OCR segíti a gyors dokumentum-elválasztást és a fájlok egyszerűbb elnevezését. A szoftver támogatja a leggyakoribb fájlformátumokat, beleértve a JPEG és PDF formátumot is. A rohanó üzleti világban ezen funkciók nemcsak a gazdasági osztály, a teljes vállalat munkáját segíthetik.