Epson

Epson nyomtató irodai használathoz is

Ma már szinte nap mint nap felmerülhet az igény a nyomtatásra. Nemcsak az irodákban, hanem az otthon kialakított munkaállomásokon is. Ilyenkor remek szolgálatot tehet egy Epson nyomtató, ami a magas minőségű munkára teremtetett. Bármelyik modell mellett is dönt, egy igényes kivitelezésű, könnyen, kényelmesen kezelhető készülék kerül a birtokába, ami a tízezredik oldalnál is azt a teljesítményt nyújtja, mint az elsőnél.

Epson nyomtatók

Az Epson már a kezdetektől fogva arra törekszik, hogy nélkülözhetetlen legyen az irodai, illetve otthoni munkavégzés alkalmával. Elvégre napi szinten is szükség lehet arra, hogy az online létrehozott, kitöltött, szerkesztett dokumentumokat kézzel foghatóvá tegyük. Erre pedig mi sem jobb választás, mint egy megbízható, minőségi eredményt nyújtó Epson nyomtató, ami már számtalan alkalommal bizonyságot tett a kiválóságáról. Ugyanakkor a cég nemcsak azt tartja szem előtt, hogy az általa gyártott készülékek használata egyszerű, kényelmes és eredményes legyen, hanem arra is, hogy mindez a környezettel összhangban történjen. A gépeket úgy tervezik meg, hogy a működésük energiatakarékos legyen, ami azt jelenti, hogy ha egy Epson nyomtatóra esik a választása, akkor garantáltan nem kell tartania attól, hogy indokolatlanul megugrik az energiaszámlája. Még akkor sem, ha napi szinten több száz oldalas dokumentumok nyomtatását kell kiviteleznie. A készülékek természetesen nemcsak hagyományos, hanem fotópapírra történő nyomtatásra is remekül használhatóak, valamint fénymásolásra, szkennelésre és faxolásra egyaránt.

Epson Ecotank

Az egyik legújabb innováció az Epson Ecotank típusú modellek kifejlesztése, amiknek az a különlegessége, hogy a jól megszokott, hagyományos tintapatronok helyett, egy nagyméretű tintatartállyal rendelkeznek. A teljes feltöltést követően, a tartályba kerülő tintamennyiség az Epson mérései szerint 3 évre elegendő, ami valljuk be nem kis szám, akkor sem, ha esetleg többen is használják az adott gépet. Ezzel kiküszöbölhető, hogy az átlagosnál nagyobb kapacitás miatt, gyakran kelljen patron cserélni, amivel nemcsak időt és energiát, hanem pénzt is spórolhat. 

Milyen skálán mozog az Epson nyomtató ár?

Meglehetősen széles a paletta, ugyanis néhány 10000 Forinttól egészen több 100000-ig terjed. Az árfekvés nagymértékben függ a kiválasztásra kerülő készülék kapacitásától, méretétől, sajátos funkcióitól, extráitól, de az olcsóbb változatok is ugyanolyan megbízhatók, mint a drágábbak. Az Epson nyomtató által adott képi és szöveges tartalom mindig hibátlan, a végeredmény 100%-ban olyan lesz, mint amilyennek elképzeli. A kisebb modelleket elsősorban a néhány fős irodákba, illetve otthonra ajánljuk, ha pedig egy kifejezetten gazdaságos nyomtatóra vágyik, akkor ott vannak az Epson Ecotank változatok, amik garantáltan nem okoznak csalódást ilyen feltételek mellett sem. Nézzen körül a kínálatunkban és válasszon tetszése szerint készüléket a mindennapos, az üzleti minőségű és/vagy fotónyomtatáshoz! Kérdése van? Jól jönne egy kis segítség a választáshoz, informálódáshoz? Akkor keressen minket a megadott elérhetőségeink valamelyikén!