Flipchart marker

Flipchart tömbök és egyéb papírívek feliratozására alkalmas, vízbázisú festékkel töltött markerek választékát találhatja itt. A festék a papír másik oldalára nem üt át. Vágott csúccsal vagy vékony csúccsal is találhat flipchart markereket. Vonalvastagságot is Ön dönti el, melyiket választja.

Figyelem: fehér táblához nem alkalmas!

View:
Sort by:
 
View:
Sort by:
Prezentációk, előadások elmaradhatatlan kellékei a flipchart (papírfunkciós) táblák. Ezekre a táblákra nagy méretű flipchart papírtömböket lehet elhelyezni, melyek lapjaira az előadás részleteit, főbb pontjait előre rögzítheti, ráírhatja az előadó, így a prezentáció közben nem szükséges időt töltenie a tábla letörlésével, újraírásával, mint a fehértábla esetén. 

A flipchart táblák többféle változatban kaphatók: fix lábakon állnak vagy görgővel ellátott állvánnyal rendelkeznek a könnyebb mozgathatóság érdekében. Valamint kihajtható segédkar is tartozhat hozzá, így nagyobb lehet az írható felület. Flipchart tábla kínálatunk külön menüpontban tekinthető meg. 

Flipchart markereink széles választékban állnak rendelkezésre. Vágott végű és kerek végű egyaránt a kínálatunk részét képezi. Különféle színekben és vonalvastagsággal választhatók. Gazdaságos, 4 db-os csomagban is forgalmazzuk.

A flipchart markerek vízbázisú tintával töltött írószerek. Fehértábla írására nem alkalmasak. Flipchart papíron tökéletesen használhatók, különleges tintájuknak köszönhetően nem üt át az írás a papíron.